Selflove Queen VIP cursus

Omarm je lichaam, claim je seksualiteit en houd onvoorwaardelijk van jezelf! 

In deze cursus ontwikkel je een zelfzorgplan dat perfect bij jou past en werken we aan je fysieke, mentale en seksuele gezondheid door middel van meditaties, sensuele workouts, spiegelwerk Yoni (ei)werk en tal van andere sensuele, spirituele oefeningen.

Normale investering: éénmalig 470 euro (btw inbegrepen)

NU IN PRE SALE (want deze cursus is nog volop in ontwikkeling) voor maar 270 euro!

“Selfcare and selflove should not be your'back up plan' when you hit rock bottom.
It should be a priority always, so you don't end up there in the first place"

– Eliza Kama

Herken jij dit..

Dan ben je niet de enige.

Dit zijn namelijk de meest gegeven redenen waarom vrouwen deze cursus kopen!

Steffi Knops:

 “Geweldige lerares.

Eliza laat  je op en top vrouw voelen op jouw unieke manier.

Ze boost je zelfvertrouwen en laat JOU shinen.

She really is the BEST! “

Sofie de Keyser:

” Een cursus van Eliza is life-changing!

Sinds ik bij Eliza ben geweest, ben ik niet meer dezelfde,

maar een betere, meer ontspannen en vrouwelijke versie van mezelf

En jij verdient dit ook!!”

Wil jij ook:

In deze cursus leer je dit alles stap voor stap!

Ontdek de modules van de VIP Selflove Queen cursus

Hoe goed zorg jij voor jezelf? En dan heb ik het niet over de occasionele massage hier en daar 😉

Heb jij een zelfzorgplan op maat van jou? Elke vrouw zou minimaal moeten weten wat haar blij maakt, wat haar ontspant en wat haar energie geeft. Daarnaast is een basis aan kennis over jouw hormonale gezondheid en cyclus ook een absolute must want je kunt niet goed voor jezelf zorgen als je jouw lichaam niet kent.

Je krijg fijne oefeningen om gemakkelijk in je vrouwelijke energie te kunnen gaan en je super ontspannen te voelen. 

In deze module leer je ook jouw eigen sensuele persoonlijkheid kennen: een speelse en fijne manier om jouw inner sensuele godin te bevrijden!

Wanneer jij je kunt verbinden met je innerlijk weten – jouw intuïtie, dan voel je je zelfverzekerder en evenwichtiger. 

Hiervoor bedacht ik verschillende oefeningen, gebaseerd op mijn eigen spirituele reis:

van meditaties, tot aarden en ademhalingsoefeningen, yoga en chakra werk. 

Ook ‘Kama’ – het genieten van zinnelijk genot – en een vleugje burlesque vind je terug in deze module. Want hoe bewust ben jij je eigenlijk van jouw zintuigen en de prikkels die jij tot je neemt? En hoe bewust presenteer jij je jezelf aan de wereld?

Zelfliefde is de basis voor een gelukkig leven -dat hoef ik je vast niet te vertellen 🙂

In deze module geef ik je oefeningen en inzichten die ervoor zullen zorgen dat je met liefde naar je lichaam kunt kijken én onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden. Hiervoor zet ik onder andere spiegelwerk, sensual touçh en mantra’s in.

We gaan onder andere werken met een Yoni ei om schaamte rond jouw seksualiteit te doorbreken en meer positieve seksuele energie op te wekken.

Want als jij jouw seksuele energie kunt claimen, dan voel je je super krachtig en straal je! Je seksuele energie is bovendien een scheppende energie dat je helpt om creatiever in het leven te staan. Een must voor elke vrouw!

In deze module zijn er ook oefeningen gebaseerd op Tantra, de Kama Sutra en het programma van Betty Dodson (solo seks)

Deze unieke sensuele fitness workout nummers en stretch oefeningen zijn gericht op het verbeteren van je conditie, lenigheid

en gewoon super LEUK! Want het leven is al serieus genoeg toch? 🙂

Mijn verhaal

Als je mij nu hebt leren kennen kun je het waarschijnlijk bijna niet geloven, maar jarenlang had een ontzettend laag zelfbeeld. Ik liep rond met een smile en kon mijn geluk aan de buitenkant zeer goed ‘faken’ maar van binnen haatte ik mezelf. Met als gevolg dat ik niet goed voor mezelf zorgde en relaties aantrok die ook niet goed voor mij waren. (slechte mensen voelen dat je onzeker bent, ook al denk je dat het goed faket)

Vervolgens kwam ik tijdens mijn zwangerschap 30 kilo aan en verdween mijn laatste restje zelfvertrouwen en zelfliefde volledig… Die periode was voor mij geen roze wolk, maar één grote donderwolk ⛈

Toen ik beviel van mijn zoontje Noah zei ik tegen mezelf dat het zo niet verder kon. Ik moest en zou van mezelf gaan houden. En stap één, zo besloot ik, was leren hoe ik ECHT goed voor mezelf kon zorgen. 100-en dingen probeerde ik uit en ik kwam erachter dat er een aantal onmisbare dingen zijn die elke vrouw in haar zelfzorg plan zou moeten opnemen: sensueel lichaamswerk, spiegelwerk, meditatie, yoni werk én een workout dat ze vol kan houden. Ook een basiskennis over jouw hormonale gezondheid en cyclus en jezelf verbinden met je intuïtie/spiritualiteit is een must want zonder zelfmeesterschap en zelfkennis kun je geen zelfliefde ontwikkelen!

💃🏻 Fun fact: Ik kon, op af en toe een yoga les en paardrijden na, geen sport vinden dat ik echt leuk vond en vol kon houden, dus ik besloot mijn burlesque danslessen (samen met een sportcoach) om te toveren tot een (cardio) workout. Niet alleen waren deze lessen vanaf het begin een groot succes… ik ben leniger dan ooit en mijn overtollige zwangerschapskilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon.

Wanneer ik nu in de spiegel kijk, ben ik trots op de vrouw die ik zie. En ik houd onvoorwaardelijk van haar. Dat gevoel gun ik elke vrouw! 

Bekend van:

 

Ook Martine Prenen is fan van de Sensual fitness work out: 

“Whoop whoop! dit is zooooo leuk! 

Je werkt aan je conditie, maakt gelukshormonen aan en het is een boost voor je zelfvertrouwen! 

Het is echt empowering en FUN en helpt om je krachtig en in balans te voelen. “

Voordelen van deze VIP cursus:

Ik leer jou al mijn geheimen zodat jij ook vol zelfliefde naar jezelf in de spiegel kunt kijken.

Zijn al jouw vragen beantwoord?

Jazeker!

Je kunt mij altijd eenvoudig bereiken via: eliza@kamaworld.be of +32493667020. Ik antwoord ook snel via instagram

Nee, je hoeft niet op een bepaalde dag en tijd aanwezig te zijn! 

Je komt namelijk in de online leeromgeving terecht (via elizakama.be/login) waar je de videolessen kunt bekijken én herbekijken wanneer JIJ wilt. 

Je behoudt levenslange toegang. Je kunt de cursus dus ook nu kopen en later volgen.

Al raad ik je wel aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je eraan begint, hoe sneller jij stralend door het leven kunt gaan!

Je hoeft geen programma’s te downloaden want je volgt de lessen in de online leeromgeving op deze website.  Via jouw ipad, laptop of pc log je in via www.elizakama.be/login en heb je toegang tot alle lessen. Volg de lessen dus waar en wanneer je wilt!

Extra:

– voor de sensual fitness workouts is een yogamatje en sportkleding aangeraden. 

– ook zijn en oefeningen met een Yoni ei. Deze kun je aankopen via Kamaboutique.be (als cursist krijg je 20% korting!

Ja! Je kunt deze cursus volledig anoniem volgen.

Deze cursus heeft een waard van 470 euro.

Deze prijs is inclusief 21% btw en levenslange toegang.Je krijgt ook toegang tot alle updates. Het is een éénmalige investering, met levenslang resultaat.

Omdat deze cursus momenteel nog volop in ontwikkeling is kun je de cursus nu nog aankopen voor maar 270 euro!

Yes! Je kunt veilig en snel betalen met Ideal, Bancontact of Paypal en na betaling ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens.

Hiermee maak je een account aan en kun je gelijk starten! (dit wordt je stap voor stap uitgelegd en voorgedaan in een video)

 

Let op: Heb je geen e-mail ontvangen?  Check dan je spam inbox.

Wanneer jij zelfstandig, in je eigen tempo, thuis wilt werken aan je seksuele vrijheid, lichaamsliefde, zelfliefde en gezondheid,

dan is deze cursus voor jou! 

Er zijn meer dan 30 videolessen en daarnaast is er ook een zeer uitgebreid e-book met extra tips en oefeningen die je uit kunt printen. Bekijk de inhoud hier

 

Contacteer mij dan rechtstreeks via eliza@kamaworld.be, vul het contactformulier in of stuur me een berichtje via Instagram @eliza_kama

Let op: mijn e-mails komen in jouw spam inbox terecht.

Ik hoor heel graag van je! 

Ja maar...

  • wat als het niet werkt voor mij?

Omdat.. je 65 jaar bent? een burn out hebt (gehad)? volslank bent? al zoveel hebt geprobeerd? niet in meditaties gelooft?  😉

Ik heb het allemaal al eens voorbij zien komen en weet je wat: hoe uniek we ook allemaal zijn… we zijn vooral als vrouw ontzettend hetzelfde.

Hetgeen ons verbindt is ons vrouw zijn! 

Als jij écht aan de slag wilt gaan met je zelfbeeld, zelfzorg en zelfliefde dan werkt deze cursus voor jou. In de 10 jaar dat ik cursussen geef heeft het nog nooit ‘niet gewerkt’ voor een vrouw. Mocht je echter inloggen en niet tevreden zijn, dan kun je binnen 7 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we het hele aankoopbedrag dan gewoon terug.

Al 100-en vrouwen gingen je voor en leerden beter voor zichzelf zorgen en hun lichaam omarmen!

 Tamara van Leuven:

“De sensuele fitness lessen lieten mij als zwaardere dame mooi voelen en het is een echte work out!

Je zelfvertrouwen krijgt een serieuze boost onder leiding van deze powervrouw Eliza, die het beste in je naar boven haalt. 

Een echte aanrader voor alle dames! 

 

Investering in pre sale: éénmalig 270 euro (btw inbegrepen)
Jouw lichaam omarmen en van jezelf houden: onbetaalbaar! Toch?

Eliza Kama