Persoonlijke en leiderschapscoaching voor gevestigde ondernemers en carrièrevrouwen.

Mijn coaching vormt een diepgaande, verbindende reis waarin jij jezelf en je vrouwelijke eigenheid gaat (her)ontdekken en vieren.

Je ontwikkelt een hoge mate van evenwichtigheid, authenticiteit en begeerlijkheid, wat DE sleutel is tot jouw meest gelukkige en bevredigde leven. Zowel zakelijk, privé, als romantisch. 

Om dit te bereiken zet ik verschillende methodes in, zoals spiegel-, mindset-, zintuigen,- en schaduwwerk.

 

Over feminiene en masculiene energie: yin en yang

Als vrouw zijn beide energieën aanwezig in jou. Yin is de vrouwelijke energie. Die is zacht, liefdevol, intuïtief en sensueel. Yang is de mannelijke energie: doelgericht, krachtig, gedreven en ondernemend. Ontstaat er hierin een disbalans, dan voel je rusteloos, onzeker en onverzadigd en (onbewust) straal jij dit ook uit. 

Even sensueel als krachtig.

Vergeet bij hierbij maar meteen het beeld van een oppervlakkige vrouw met diep decolleté.

Ik heb het over high value begeerlijkheid en charisma: een onweerstaanbare aantrekkelijkheid die je uitstraalt door een perfecte balans tussen feminiene, masculiene, seksuele en positieve energie. Gecombineerd met de juiste sociale vaardigheden (non verbaal en verbaal) brengt dit je, naast lef en talent, verder dan je ooit hebt durven dromen. Want: wat je uitstraalt, trek je aan. 

The most important project you will ever work on...

is YOU.