Mijn verhaal

Hey! Wat leuk dat je me beter wilt leren kennen.

Mijn naam is Dieuwke én Eliza. Dieuwke is de naam die mijn ouders mij in 1988 gaven.

Eliza Kama is mijn stage name. Als Eliza Kama trad ik jarenlang op als professioneel burlesque danseres, voor ik fempowerment coach werd. 

Burlesque gaf mij zelfvertrouwen en hielp mij om mijn lichaam te omarmen. Het leerde me ook dat het ok is om te genieten van sensualiteit en gaf me de vrijheid om mijn meest fabulous, charismatische, aantrekkelijke zelf te zijn.

Dat gevoel verdient elke vrouw! En daarom ben ik sindsdien op een missie om zoveel mogelijk vrouwen de magie van burlesque en sensuele kracht te laten ervaren.


Elke vrouw bezit een sensuele superkracht.
Maar de meeste vrouwen weten zich er geen raad mee.

Over Kama:

Het woord Kama vertaalt zich vanuit het Sanskriet naar ‘wens, verlangen of genot’ en is een eeuwenoude Indiase filosofie en levensdoel. Het verwijst naar het hele proces van ‘genieten’. 

Hoewel Kama vaak een seksuele connotatie heeft, refereert het naar elk soort van ‘sensory enjoyment’. Oftewel: de plezierige prikkeling van je zintuigen. 

Dit kan met een persoon zijn, maar ook opgewekt worden door esthetisch genot (kunst, natuur etc), muziek, dans, texturen, geuren, smaken.. Het gaat over liefdevol ‘zinnelijk’ genot en plezier en kan zowel seksueel als non seksueel van aard zijn.

Naast burlesque speelt Kama een grote rol in mijn cursussen (en leven) Mijn webshop, Kama Boutique, staat ook helemaal in het teken van Kama!


From sad girl... to showgirl.

Ik heb helaas al het nodige meegemaakt in mijn leven en ontwikkelde hierdoor onder andere een eetprobleem en depressie. 

De meest waardevolle les dat ik hieruit leerde was dat JIJ de enige bent die je leven kan veranderen. Zelfliefde, zelfmeesterschap en zelfvertrouwen zijn de basis van een gelukkig en vervuld leven. 

Ik had alleen totaal geen idee HOE ik hieraan kon werken…

Tot ik Kama en burlesque ontdekte en daarmee de kracht van onze vrouwelijke sensualiteit en seksuele levensenergie.

Waar ‘werken aan je mindset of zelfvertrouwen’ vaak nogal vaag is, bood dit mij een specifiek startpunt en kon ik tal van concrete oefeningen ontwikkelen.

Inmiddels ben ik het levende voorbeeld dat deze oefeningen werken: ik ging van een sad, onzekere girl naar een stralende, zelfverzekerde, happy showgirl. 

En als ik het kan, kan jij het zeker :- )

 

 

 

Bedankt aan alle prachtige vrouwen die ik al heb mogen helpen! 


Benieuwd of mijn cursussen en coaching iets voor jou zijn?

sensuality & empowerment